Ο εξοπλισμός μας

Η φιλοσοφία μας είναι να εξοπλίζουμε την εταιρία μας με εργαλεία από εταιρίες οι οποίες στο χώρο του καθαρισμού είναι όχι μόνο καταξιωμένες αλλά και εξειδικευμένες. Έχουμε επιλέξει να συνεργαζόμαστε κατά κόρον με την  εταιρία TASKI και να προμηθευόμαστε τον εξοπλισμό όσον αφορά τον καθαρισμό καθώς και εξειδικευμένα καθαριστικά και απολυμαντικά, τα οποία είναι άριστα από άποψη ποιότητας, ασφαλή ακίνδυνα, άοσμα ή με διακριτικό άρωμα που δεν δημιουργεί προβλήματα, διαθέτουν άδειες έγκρισης Γ.Χ.Κ. και Ε.Ο.Φ., όπου απαιτείται .

Όλα τα χημικά, μηχανές, εργαλεία ΤΑSΚΙ τα οποία χρησιμοποιούμε κατασκευάζονται και εισάγονται συσκευασμένα από την Ελβετία με τις  πλέον προηγμένες μεθόδους, σε εργοστάσια με σύγχρονο τεχνολογικό  εξοπλισμό και ελβετική ακρίβεια ενώ παράλληλα υφίστανται κάθε ένα  χωριστά εκτενή ποιοτικό έλεγχο.

Διαθέτει ως εταιρία ένα οργανωμένο δίκτυο service όσον αφορά τον μηχανικό εξοπλισμό καθώς και πλήρη εκπαίδευση σε μας και το προσωπικό μας για κάθε νέο μηχάνημα ή προϊόν το οποίο διατίθεται στην αγορά από ανθρώπους πιστοποιημένους στο χώρο του καθαρισμού.

Η συνεχής ανανέωση του εξοπλισμού της εταιρίας μας, είναι μείζονος σημασίας για μας και έχει ως στόχο να διαθέτουμε στον στόλο μας κάθε νέα τεχνολογία στον ευαίσθητο χώρο του καθαρισμού και την κάλυψη  αναγκών των πελατών μας με γνώμονα την εγγυημένη αξιοπιστία και  αποτελεσματικότητα της.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Οι άνθρωποι μας είναι η δύναμή μας. Κάνουν πράξη το όραμά μας και χτίζουν το μέλλον μας. Με την πίστη στο ανθρώπινο δυναμικό μας επενδύουμε στην επιτυχία των ανθρώπων μας και ισχυροποιούμε τη θέση τους στην αγορά.  Η ΑΝΑΞ Α.Ε. βελτιώνει συνεχώς τις πολιτικές διαχείρισης και διοίκησης του προσωπικού με ξεκάθαρες και προσεκτικές διαδικασίες επιλογής και εκπαίδευσης.

Οι υπάλληλοι διέπονται από ευγένεια, συνέπεια και υπευθυνότητα διότι εκείνοι καθρεφτίζουν την εικόνα και φιλοσοφία της εταιρείας. Οι ιδιότητες αυτές αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την εταιρεία, προκειμένου να αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης και ακεραιότητας με τους πελάτες της.

Στην ΑΝΑΞ Α.Ε. το έμπειρο προσωπικό που διαθέτουμε θα ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Η ΑΝΑΞ Α.Ε. στηρίζει την ανάπτυξη της στο έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο, ανθρώπινο δυναμικό της. Ενθαρρύνουμε την επικοινωνία και την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων, σαν αποτέλεσμα της πεποίθησης μας, ότι όλοι μαζί είμαστε εξυπνότεροι και παραγωγικότεροι, απ’ ότι ο οποιοσδήποτε από μας.  Κάθε στέλεχος αποτελεί για την εταιρία μας  ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο οποίο επενδύουμε σε εκπαίδευση και εξειδίκευση, έχοντας ως στόχο την διαρκή ενημέρωση, για τις πλέον πρωτοποριακές και καινοτόμες τεχνολογικές και τεχνικές εξελίξεις στον τομέα του καθαρισμού, της απολύμανσης, της ασφάλειας, της συντήρησης και της διάθεσης προσωπικού.

Τα μέλη, που στελεχώνουν τις ομάδες εργασίας μας,  – προσωπικό, επόπτες, χειριστές μηχανημάτων, ιατρός εργασίας, τεχνικός ασφαλείας  κ.α. καλύπτουν όλο το φάσμα των καθηκόντων, που απαιτούνται από τη συγγραφή υποχρεώσεων. Υπάρχουν, όλα τα κατά νόμο πτυχία, άδειες και πιστοποιήσεις, που υπερκαλύπτουν, τις απαιτήσεις εργασιών καθαριότητος και συντήρησης, που απαιτούνται για την ομαλή εξέλιξη και ολοκλήρωση όλων των έργων των οποίων αναλαμβάνουμε.

Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία, διαθέτει άρτια οργανωμένες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, οι οποίες, στεγάζουν τα γραφεία της επιχείρησης, καθώς και αποθηκευτικούς χώρους, στην πόλη των Τρικάλων.

Οι ανωτέρω αναφερόμενες εγκαταστάσεις, λειτουργούν βάση ολοκληρωμένου συστήματος παρακολούθησης ποιοτικών και παραγωγικών δεδομένων, δίνοντας τη δυνατότητα διαμόρφωσης ξεχωριστών τομέων,  αναλόγως προς το πεδίο εξειδίκευσης των στελεχών.  (π.χ. τομέας οικονομικής διαχείρισης, τομέας προσωπικού, τομέας διαγωνισμών & συμβάσεων, αποθήκες υλικών & μηχανολογικού εξοπλισμού κλπ).

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η δυναμικότητα της εταιρίας ΑΝΑΞ Α.Ε. δικαίωσε κάθε προσδοκία, οδηγώντας την επιχείρηση, σε δημιουργία καταστήματος στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κέντρο, έτσι ώστε η πρόσβαση σε κάθε περιοχή να είναι ευκολότερη.

Επιπλέον των ανωτέρω, η εταιρεία διαθέτει και αποθήκη στην περιοχή της Αττικής, από όπου οι προμήθειες των έργων, γίνονται άμεσα και σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα την απρόσκοπτη εκτέλεση του έργου.

Προχωρώντας περαιτέρω, η εταιρία ΑΝΑΞ Α.Ε. συνεχίζει να παγιώνει την ανοδική της πορεία στο χώρο έχοντας να επιδείξει, έκτος των πολυετών συμβάσεων και των κραταιών δεσμών που έχει πλέον εδραιώσει με τους συνεργαζόμενους φορείς, μέσω της εκπλήρωσης των προσδοκιών και την κάλυψη των αναγκών τους, ένα ακόμα απόκτημα. Την δημιουργία 2ου  υποκαταστήματος στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η γενική στρατηγική της ΑΝΑΞ Α.Ε. συνίσταται στη δημιουργία και υποστήριξη τοπικών γραφείων σε κάθε περιοχή για κάθε έργο το οποίο αναλαμβάνουμε και φέρουμε εις πέρας.

Επικοινωνία

Οποιαδήποτε απορία, ερώτηση ή πληροφορία επιθυμείτε μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Κεντρικά γραφεία: 
Φλέμιγκ 8, Τ.Κ.42100, Τρίκαλα 
Τηλ: 24310 74022, Φαξ: 24310 74786, e-mail: info@anaxae.gr

Υποκατάστημα Αθήνας:
Ιθάκης 79, Τ.Κ. 11251 
Τηλ: 210 8827292, Φαξ: 210 8827210, e-mail: info@anaxae.gr

Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης: 
Άρη Βελουχιώτη 29, Τ.Κ. 56121 
Τηλ: 2310 577242, Φαξ: 2310 577243, e-mail: info@anaxae.gr

    Ανταπόκριση σε έκτακτες ανάγκες

    Πέρα από το συνεργείο καθαρισμού κτιρίων της εταιρείας μας, δημιουργήθηκε μία επί πλέον βάρδια επιφυλακής τα μέλη της οποίας προέρχονται από το προσωπικό που βρίσκεται σε ρεπό, ανάπαυση, άδεια κ.τ.λ. και εργάζεται είτε στην ίδια εργολαβία είτε σε παρακείμενες έχοντας ως αποτέλεσμα την δυνατότητα της άμεσης παρέμβασης σε οποιαδήποτε έκτακτη υπηρεσία καθαριότητας – απολύμανσης σε επείγουσες περιπτώσεις. Η κάθε ομάδα εργαζομένων ειδοποιείται από τον υπεύθυνο διαχείρισης έκτακτων περιστατικών. Με την ειδοποίηση τα μέλη των ομάδων σε καθορισμένο και προσυμφωνημένο χρόνο βρίσκονται στους χώρους ευθύνης του. Υπό την εποπτεία πάντα του προϊσταμένου του χώρου και αναλαμβάνουν δράση.

    iso-9001-2008-homeiso-14001-2004-homeiso-18001-2007-homeiso-18001-2007-home